به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام و المسلمین عبدالهادی مسعودی در مراسم هفتمین جشنواره پژوهشگاه و دهمین همایش ملی حدیث پژوهش دانشگاه قرآن و حدیث با اشاره به هفته پژوهش اظهار داشت: این هفته ها و روزها برای این است که ما هویت آن شئ را بهتر بشناسیم، هفته پژوهش یعنی هویت پژوهش را فهمیدن و بیشتر دانستن است.
وی ادامه داد: پژوهش به معنای تولید و زایش است و در واقع یک یادگاری از محقق و پژوهشگر است، یعنی چیزی را انسان تولید کند که دیگران به آن نرسیده اند و دیگرانی به آن نیاز دارند.
حجت الاسلام و المسلمین مسعودی ابراز داشت: چرا باید از هر ۱۷۰ هزار مقاله باید یک نوآوری داشته باشد، پژوهش تکرار گفته ها و واگویی نوشته ها و آوردن دوباره متن های پیشین نیست بلکه پژوهش زایش است و باید در این جهت حرکت کنیم.
وی تصریح کرد: باید افق های پژوهشی را برای دانشگاه ترسیم کنیم و آن را به محققان بیان کنیم، از همین رو می توانیم در زمینه پژوهش در سه عرصه فعالیت کنیم:معنویت و اخلاق، مبانی نظری و بنیادی حدیث و قرآن و مباحث میان رشته ای یعنی پیوند متون وحیانی با علوم انسانی .
قائم مقام رئیس دانشگاه قرآن و حدیث بیان داشت: در پردازش مواد خام قرآنی و حدیثی در پژوهشگاه و دانشگاه اقدامات خوبی صورت داده ایم و علاوه بر این در باره معنویت و اخلاق در فضای پژوهشی کشور به صورت جدی اقداماتی صورت گرفته است.
وی ادامه داد: پژوهش در کشورمان پر هزینه شده است و باید فرایندهای پژوهش کوتاه تر و کم هزینه تر شود .
حجت الاسلام و المسلمین مسعودی تصریح کرد: نیازمند این هستیم که طلاب و دانشجویان را وارد پژوهش کنیم و در این میان نیاز است هر پژوهشگر مطالعات و گستره و ژرفای پژوهش خود را افزایش دهد.
نظر شما